Aankomen

Wil je een paar extra kilo’s aan je lichaam toevoegen?

Zoek niet verder dan Change=. Ons team van ervaren personal trainers zal samen met jou een individueel plan opstellen voor een gezonde gewichtstoename. Daarnaast bieden we ook een verscheidenheid aan sociale sportmogelijkheden, perfect voor het vinden van een ondersteunend systeem op je gewichtstoename.

Wij helpen jou om gewichtstoename mogelijk te maken.

Gewichtstoename is een proces waarbij men bewust werkt aan het opbouwen van spiermassa en het verhogen van hun lichaamsgewicht. Dit kan worden bereikt door middel van een combinatie van krachttraining en een gezonde, calorie-rijke voeding. Het is belangrijk om te realiseren dat gewichtstoename een proces is dat tijd en inspanning vergt, en dat het resultaat afhankelijk is van factoren zoals leeftijd, geslacht, metabolisme en trainingshistorie. Echter, door de juiste aanpak en de juiste hulp, zoals een persoonlijk op maat gemaakt programma en voedingsadvies, kan gewichtstoename een haalbare en effectieve manier zijn om het uiterlijk en de gezondheid te verbeteren

Wij maken het jou zo comfortabel mogelijk!

✅ Kostenloze intake in de sportschool om jouw doelen en de mogelijkheden te bespreken met één van onze personal trainers.

✅ Ontvang een trainingschema en toegang tot de app om jouw gezichtstoename doelen te bereiken.

✅ Werk aan jouw doelen in een aangename en gezellige omgeving waar jij beschikt over alle apparaten die jij nodig hebt.

✅ Wij staan altijd voor jouw klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat onze leden zeggen!

”Mooie sportschool, goed apparatuur en top service! Ook het personeel is top! Voelde mij gelijk op mijn gemak bij Change= Health Club. Super begeleiding en echt oprecht geïnteresseerde professionele trainers. Ik raad deze sportschool aan !”

Bij Change= geniet je o.a. van de volgende faciliteiten

M.u.v Amsterdam west

24/7 geopend 

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per maand

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Begin vandaag nog met het werken aan jouw doelen!