Afvallen

Is jouw doelstelling afvallen?

Bij Change= health club ben jij op de juiste plek als jij wilt afvallen. Wij helpen je om een betere versie van jezelf te worden door middel van hard trainen de juiste begeleiding en een goed plan om jouw te helpen af te vallen. Dit doen wij met elkaar in een vertrouwde en aangename omgeving, zodat jij op de best mogelijke manier aan je persoonlijke doelen kunt werken.

Elke dag een stap dichterbij een gelukkigere en gezondere versie van jezelf.

Afvallen hoef je niet alleen te doen. Onze gepassioneerde coaches bieden persoonlijke begeleiding en onze compleet uitgeruste sportschool stelt alles in het werk om jouw succes te waarborgen. Vanaf de eerste keer dat je binnen stapt, voel je de energie en motivatie om je doelen te bereiken. Laat ons de tijd nemen om te begrijpen wat jij nodig hebt en begin een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

Wij maken het jou zo comfortabel mogelijk!

✅ Kostenloze intake in de sportschool om jouw doelen en de mogelijkheden te bespreken met één van onze personal trainers.

✅ Ontvang een trainingschema en toegang tot de app om jouw doelen te bereiken.

✅ Werk aan jouw doelen in een aangename en gezellige omgeving waar jij beschikt over alle apparaten die jij nodig hebt.

✅ Wij staan altijd voor jouw klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat onze leden zeggen!

”Mooie sportschool, goed apparatuur en top service! Ook het personeel is top! Voelde mij gelijk op mijn gemak bij Change= Health Club. Super begeleiding en echt oprecht geïnteresseerde professionele trainers. Ik raad deze sportschool aan !”

Bij Change= geniet je o.a. van de volgende faciliteiten

M.u.v Amsterdam west

24/7 geopend 

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per maand

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Begin vandaag nog met afvallen!