Gratis groeplessen

Gratis proefles

Gratis Groepslessen voor de liefhebber

BBB of High Intensity training? Volg onze gratis groepslessen onder begeleiding met een personal trainer. Ons groepslesrooster bestaat uit een gevarieerd schema voor alle niveau’s.

Rooster amsterdam west

Bekijk hier ons groepslesrooster.

Functional Training

Hier train je niet maar één spiergroep per oefening, maar daag je je hele lichaam uit. Functional training is een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk wordt gewerkt met bewegingspatronen welke ook in het dagelijkse leven voorkomen.

30 minuten

Core Training

Het is belangrijk om een goede rompstabiliteit te hebben, omdat de romp is betrokken bij vrijwel alle bewegingen van het lichaam. Met de core les wordt er hard gewerkt aan de buik en daardoor ook rug spieren.

30 minuten

HITt

Een intensieve workout op hoog tempo waarbij je continue je hartslag verhoogt! Hier staan afwisseling van kracht en conditie centraal. Durf jij het aan?

30 minuten

Strength

Krachttraining is bedoeld om de kracht te verbeteren. Dit wordt gedaan met extra weerstand om de maximale kracht te vergroten.

30 minuten

 

Total body workout

Een leuke mix van oefeningen met waarbij je alle spiergroepen aanpakt en waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.

30 minuten

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. Een zeer populaire les onder de vrouwen! De nadruk ligt op het verstevigen van je lichaam. Je bouwt conditie op terwijl je je benen, billen en buik traint.

30 minuten

Bootcamp

 

Schrijf je in en doe mee!