fbpx

GRATIS 8 WEEK CHALLENGE + GRATIS BODY ANALYSE

 

SCHRIJF JE NU IN EN GEEF JOUW GEZONDHEID EEN BOOST! 

All in sporten

Start het jaar met een boost!

Ben jij er helemaal klaar voor? Werk aan jouw gezondheid in deze dynamische tijd! Bij Change health club staan wij voor jou klaar om samen met jou doelen te bereiken. Persoonlijk, gezellig en doelgericht is waar wij voor staan. Ga jij samen met ons team de uitdaging aan?

Jouw abonnement betekent:

  • Geen langdurig contract
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis Koffie
  • 1 x Gratis personal training
  • Tijdelijk Gratis online 8 week body challenge
  • Tijdelijk Gratis Body Analyzer

4.8

4.8 / 5 sterren beoordeling

Geen

Langdurige contracten

7

Personal trainers

Samen werken aan een gezondere en fittere lifestyle!

Echte doelen bereiken! Dat kan met deze unieke kans. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of wilt werken aan jouw conditie… met de 8 week body challenge is het allemaal mogelijk. Naast dat jij zelf aan de slag kan gaan in de sportschool ondersteunt ons team jou door te beginnen met een 0-meting (GRATIS body analyse).

Tijdens de 8 week body challenge ontvang jij een digitaal e-book geschreven door Body Business coaching  en krijg je tips & tricks mee van echte professionals. Aan de hand van dit e-book is het mogelijk om met de handvaten die je mee krijgt zelf aan de slag te gaan!

 

sportschool amsterdam west

Dit is waarom jij voor Change kiest!

Sporten zonder langdurig contract

Bij Change zit je niet vast aan lange contracten en heb jij de optie om maandelijks op te zeggen! Kies voor flexibiliteit in deze dynamische tijd.

 

De modernste apparatuur

In onze sportschool kan jij onbeperkt gebruik maken van de nieuwste high end apparatuur zodat jij optimaal kan presteren.

Privé Douches

Na de training even opfrissen? dat kan bij Change  in 1 van onze prive kleedkamers met douche.

 

Kom onze sportschool zelf ervaren! Vraag direct jouw gratis dagpas aan!

Wij begrijpen dat jij onze sportschool eens wilt ervaren! Als jij je besluit in te schrijven bij onze sportschool ontvang jij uiteraard de 8 week body challenge + body analyzer bij inschrijving. 

🚨Er zijn 25 dagpassen beschikbaar

[