Faciliteiten van Change= health club

Bij Change= Health Club vind je de beste faciliteiten om jouw fitnessdoelen te bereiken. Onze moderne sportscholen zijn uitgerust met de nieuwste fitnessapparatuur, zodat je altijd kunt trainen met hoogwaardige en veilige toestellen. Geniet van onze ruime en schone kleedkamers, compleet met douches zodat jij weer fris verder kan met de dag!

24/7 geopend • Geen contracten • Gezellige sfeer • Personal training • groepslessen inbegrepen •
24/7 geopend • Geen contracten • Gezellige sfeer • Personal training • groepslessen inbegrepen •

Bekijk hier de faciliteiten van onze sportscholen

Wij hebben onze faciliteiten voor jou op een rijtje gezet. Zo wordt jouw sportervaring nog beter!
Toegang tot alle locaties

Als lid van Move Health Club krijg je een persoonsgebonden toegangspas met 24/7 toegang. Niet alleen toegang tot één, maar tot alle locaties, waardoor je jouw workout kunt aanpassen aan je locatie en schema, waar je ook bent. Of je nu thuis traint, op vakantie bent of in een andere stad, jouw fitnessdoelen blijven binnen handbereik, altijd en overal.

Groepslessen Inbegrepen

Duik in een wereld van groepsfitness met een scala aan gratis groepslessen, geleid door ervaren personal trainers die je motiveren en uitdagen. Van energieke workouts tot rustgevende stretch lessen, van full body trainingen tot kickboksen. Er is voor elk wat wils, zonder extra kosten, waardoor je jouw fitnessroutine kunt diversifiëren en versterken.

Vier gym zones

Bij Move Health Club heb je de keuze uit vier verschillende gym zones, elk ontworpen om specifieke fitnessdoelen te bereiken. Of je nu kracht wilt opbouwen of een mix van alles zoekt, er is een zone die bij jou past. Een cardio-zone, diverse pinloaded-krachttoestellen, losse gewichten/free weights en een stretch/functionele zone.

Met de handige Move app wordt het plannen en volgen van je fitnessroutine eenvoudiger dan ooit. De app biedt toegang tot je persoonlijke fitnessschema, groepslessen roosters en voortgangsstatistieken. Met functies zoals herinneringen en prestatie tracking helpt de Move app je om gemotiveerd te blijven.

Change 24/7 App

Na je inspanningen verdien je een moment van ontspanning en genot. In de gezellige lounge van Move Health Club kun je genieten van een heerlijke kop koffie. Of je nu alleen wilt ontspannen, bijpraten met vrienden of nieuwe mensen wilt ontmoeten. Je kunt relaxen en opladen na je workout, terwijl je geniet van verse koffie van hoge kwaliteit.

Gratis koffie

Voor wie op zoek is naar een gepersonaliseerde benadering van fitness biedt Move Health Club deskundige personal training aan. Onze ervaren trainers werken nauw met je samen om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. *Niet inbegrepen in het lidmaatschap.

Personal training