Fit en Vitaal

Op leeftijd? Wij helpen jou fit te blijven! 

Als de meeste mensen aan sport denken, hebben ze de neiging om te denken aan jonge kinderen of misschien zelfs jonge volwassenen. Maar hoe zit het met senioren? Het is niet omdat u niet meer zo jong bent als vroeger dat u niet meer met plezier kunt sporten! Sterker nog, het integreren van sport in je bewegingsroutine als senior heeft vele voordelen en bij Change= willen wij jou helpen fit te blijven!

 

Investeer in je gezondheid: trainen voor senioren

De sportschool is een uitstekende omgeving voor senioren om fit en vitaal te blijven. Door het aanbieden van gericht op senioren gerichte programma’s en faciliteiten, kunnen senioren deelnemen aan activiteiten die specifiek gericht zijn op het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid. Bovendien biedt de sociale omgeving van de sportschool de mogelijkheid om samen te werken met andere senioren en elkaar te motiveren en te inspireren. Verandering in de sportschool kan senioren helpen hun spieren en gewrichten te versterken, hun uithoudingsvermogen te verbeteren en hun geest gezond te houden, wat leidt tot een verhoogde kwaliteit van leven en een verminderd risico op gezondheidsproblemen

Wij maken het u zo leuk en comfortabel mogelijk!

✅ Kostenloze intake in de sportschool om jouw doelen en de mogelijkheden te bespreken.

✅ Maak gebruik van onze groepslessen die bij jouw abonnement zijn inbegrepen om samen te sporten!

✅ Werk aan jouw doelen in een aangename en gezellige omgeving waar jij beschikt over alle apparaten die jij nodig hebt en nieuwe mensen kan ontmoeten.

✅ Wij staan altijd voor jouw klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat onze leden zeggen!

Toen ik bij sportschool Change= kwam, wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik had nog nooit deel uitgemaakt van een sportschool die zo gericht was op sociale interactie. Maar ik besefte al snel dat dit precies was wat ik nodig had. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt en vindt het een leuke en sociale sportschool, Het geeft mij daadwerkelijk extra motivatie om te trainen. Ik vind het geweldig dat ik binnen kan komen, een leuke tijd heb en tegelijkertijd een goede training krijg en aan mijn gezondheid werk!

 
 

Bij Change= geniet je o.a. van de volgende faciliteiten

M.u.v Amsterdam west

24/7 geopend 

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per maand

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Begin vandaag nog te werken aan uw gezondheid!