Groepslessen bij

Change= health club 

Wil je graag fit blijven? Kom dan naar onze groepslessen gegeven door een personal trainer. Je wordt gezien en krijgt persoonlijke hulp waar je dat nodig hebt, waardoor jouw leservaring nog plezieriger wordt! Onze trainers en leden maken er elke keer weer een feestje van, en jij gaat met een glimlach en misschien wel een druppeltje zweet de les verlaten.

We bieden verschillende lessen aan op diverse tijden, dus er is altijd eentje bij die perfect bij jouw agenda past! Kijk voor alle lesmomenten in het lesrooster van jouw locatie. Ben je nog geen lid maar wil je uitproberen wat wij te bieden hebben? Vraag dan nu je gratis dagpas aan!

 

Move osseveld

Amsterdam Zuid-oost

Move Centrum

Utrecht Leidsche-Rijn

Move Maarssen

Amsterdam West

Ontdek onze groepslessen

Bij Change= geniet je van gratis groepslessen! We bieden verschillende soorten lessen aan, dus er is altijd wel een les die perfect bij jou past. Geef jezelf een boost en voel hoe goed bewegen voor je is op een manier die jou het beste past.

kracht-training

BBB

Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon je uiterlijk wilt verbeteren, BBB kan je helpen. Onze lessen zijn geschikt voor alle fitness niveaus, dus iedereen kan profiteren van onze unieke benadering van fitness.

Leden Move Maarssen

Fit en vitaal

Senior Fit

In de groepsles voor senioren wordt een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. De verschillende oefeningen helpen bij het verhogen van de hartslag, flexibiliteit en bewegingsbereik.

Conditie

HIIT

Hiit-training is een vorm van trainen waarbij korte uitbarstingen van hoge intensiteit worden afgewisseld met korte perioden van rust of activiteit met een lage intensiteit. Hiit helpt om calorieën te verbranden en gewichtsverlies te bevorderen.

Circuit training

Kracht-training

Circuit training

Circuittraining is een vorm van training waarbij een volledig lichaamsschema wordt doorlopen, waarbij meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar worden uitgevoerd.

Groepslessen Apeldoorn centrum

Kracht /
conditie

Strenght and conditioning

Bij deze groeples ligt de focus op het verbeteren van de conditie en het sterker maken van jouw lichaam. De lessen zullen bestaan uit veel leuke afwisselende oefeningen.