Kracht training

Voor als jij echte spierballen wilt kweken!

Met veel verschillende gewichtsmachines en vrije gewichten heb je alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelen te bereiken. Maar krachttraining gaat niet alleen over het bereiken van persoonlijke mijlpalen en nieuwe PR’s – het is ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken. In onze sportschool kun je altijd iemand vinden die bereid is je te spotten of te helpen met techniek. Begin je reis naar krachttraining bij ons vandaag. Wie weet wordt de sportschool wel je nieuwe favoriete sociale plek.

 

Elke dag een beetje sterker.

ij Change Health Club ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar een plek waar je in een ontspannen en vriendelijke sfeer aan je kracht kunt werken. Onze uitgeruste fitnessruimte biedt je de beste apparaten om aan je kracht te werken en indien nodig kun je ook rekenen op professionele begeleiding om je te helpen bij het bereiken van je doelen. Dus als je op zoek bent naar een plek waar je op een gemakkelijke en ontspannen manier aan je kracht kunt werken, dan is Change Health Club de juiste plek voor jou!

Wij maken het jou zo comfortabel mogelijk!

✅ Kostenloze intake in de sportschool om jouw doelen en de mogelijkheden te bespreken met één van onze personal trainers.

✅ Ontvang een trainingschema en toegang tot de app om jouw doelen te bereiken.

✅ Werk aan jouw doelen in een aangename en gezellige omgeving waar jij beschikt over alle apparaten die jij nodig hebt.

✅ Wij staan altijd voor jouw klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen met het bereiken van jouw doelen.

Wat onze leden zeggen!

”Mooie sportschool, goed apparatuur en top service! Ook het personeel is top! Voelde mij gelijk op mijn gemak bij Change= Health Club. Super begeleiding en echt oprecht geïnteresseerde professionele trainers. Ik raad deze sportschool aan !”

Bij Change= geniet je o.a. van de volgende faciliteiten

M.u.v Amsterdam west

24/7 geopend 

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per maand

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Begin vandaag nog met het bereiken van jouw doelen!