In 5 stappen naar een beter en gezonder 2023.

Wacht niet af wat anderen doen of denken, maar start net als onze huidige leden nu al met het werken aan jouw gezondere lifestyle. 

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Waarom wachten tot januari met je nieuwjaarsvoornemens? Begin nu aan je voornemens te werken en sluit het jaar af met een krachtige versie van jezelf.

Groepslessen Apeldoorn centrum

Hoe lang verlang jij al naar een (nog) betere gezondheid?

Hoe lang verlang je al naar een betere gezondheid? Misschien was het na die doktersafspraak. Misschien was het nadat je moeite had om je kinderen of kleinkinderen bij te houden. Wat de motivatie ook is, als je dit leest, kun je gerust zeggen dat je je gezondheid wilt verbeteren. En hoe kun je dat beter doen dan door te sporten?

”Onderneem actie! Vele anderen gingen jou al voor en je hoeft het niet alleen te doen.”

Je bent maar 5 stappen verwijderd van jouw doelstelling.

Wat onze leden zeggen

Bisselink

Change= health club zuid oost

Super gym! Ik sport hier nu een paar maanden en het is een hele fijne sportschool. Veel gewichten en machines aanwezig, goede personal trainers en leuke groepslessen. Het is een plek waar iedereen zich fijn kan voelen om te sporten: of je nou een beginner bent, veel aan krachttraining doet of gezellig met vrienden wil trainen. De fijne sfeer maakt het nog leuker om te gaan sporten.

Kenaan

Change= health club west

Ik zou deze sportschool geen 5 maar 10 sterren wil geven. Na bijna 4 weken sportervaring bij Change= Health Club (West Gym) voel je wel de kwaliteit van fitnessapparatuurs die niet piepen en kraken, leuk medesporters, sfeer is motiverend om te blijven sporten

Judit

Change= health club utrecht

Een hele mooie health club met alles wat je nodig hebt. Er worden leuke groepslessen aangeboden voor elk niveau. Het is altijd schoon en opgeruimd, wat het prettig maakt om te trainen.

Het uitstellen is voorbij, begin vandaag nog met stap 1 en vraag jouw vrijblijvende dagpas aan!