Sportschool Amsterdam Nieuw-west

Jan van Galenstraat 41

West@change-healthclub.nl

06-21428636

“Fijne sportschool, kleinschalig,
goede sfeer!”

Danielle - Lid Move Apeldoorn centrum

“Erg motiverend om iedere week een groepsles te volgen. Een aanrader voor iedereen die fit ouder wil worden.”

Lid Amsterdam Nieuw West

Ontdek de gezelligste sportschool van Amsterdam nieuw-west

Welkom bij Change Health Club Amsterdam West! Onze club is dé plek om samen te komen en te werken aan een gezondere levensstijl. Of je nu dagelijks traint, je fysieke conditie wilt verbeteren, of net begint met trainen om meer ritme in je leven te krijgen, bij ons is alles mogelijk.

Bij Change Health Club ontmoet je gelijkgestemden die dezelfde doelen nastreven. Onze club biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer, zodat je je volledig op je training kunt concentreren. We zijn er voor iedereen die een stap wil zetten naar een gezonder en actiever leven. Kom langs en ervaar zelf hoe inspirerend en motiverend trainen bij Change Health Club kan zijn!

Het team van Sportschool
Amsterdam West

Lars

Melvin

Indy

Robert

Kristina

Martijn

Jesper

Openingstijden en Personeelstijden Sportschool Amsterdam-west

Openingstijden van Change = health club Amsterdam West:

-Ma t/m Vrij 06:00-22:00 uur
-Zat & Zon 06:00-20:00 uur


Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club. Zo heb jij de tijd om vragen te stellen, een rondleiding te krijgen door de club of gezellig een kopje koffie te drinken!

Wat onze leden zeggen over deze locatie.

Onze leden staan bij ons centraal! Daarom hechten wij veel waarde aan feedback en reviews. Kom eens langs en ontdek het zelf...

4.9 van de 5
Google Reviews
+44

Ik zou deze sportschool geen 5 maar 10 sterren wil geven. Na bijna 4 weken sportervaring bij Change= Health Club. voel je wel de kwaliteit van fitnessapparatuur die niet piepen en kraken, leuk medesporters,

Kenaan
Lid Change= health club

De sfeer is prettig en de medewerkers zijn altijd bereid je te helpen waar nodig. Ik maak ook gebruik van personal training en daardoor maak ik goede stappen voorruit.

Marion
Lid Change= health club

Begin jouw fitnessreis in Amsterdam West

Welkom bij Change= Health Club, dé plek waar fitness en avontuur samenkomen in het levendige Amsterdam West! Temidden van de bruisende wijken zoals Bos en Lommer en De Baarsjes, bieden wij een unieke fitnesservaring die verder gaat dan alleen maar sporten. Onze club is een ware fitnessoase, uitgerust met ultramoderne apparatuur en een breed scala aan groepslessen, allemaal ontworpen om jouw fitnessdoelen te ondersteunen en te inspireren. Met een scala aan innovatieve fitnessfaciliteiten, energieke groepslessen en deskundige trainers, zijn wij er om je te ondersteunen op elke stap van je reis.

Maar wat ons echt uniek maakt, is onze focus op het omarmen van verandering en het creëren van een gezonde levensstijl die bij jou past. Sluit je aan bij onze beweging van positieve verandering en ontdek de transformatieve kracht van fitness bij Change= Health Club Amsterdam West.