Change= Health Club West

Jan van Galenstraat 41, 1056 BH Amsterdam

Onbeperkt Fitness & Groepslessen

🕙 Ruime Openingstijden

📍 Amsterdam Oud-West

Gemoedelijke en Luxe Sfeer

Bij Change= West geniet je van:

Personal Training

Personal training in de sportschool is een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken. Een persoonlijke trainer creëert een op maat gemaakt trainingsprogramma en begeleidt je tijdens je workout. 

Groepslessen

Groepslessen in de sportschool zijn een leuke en motiverende manier om fit te worden. Je traint samen met andere mensen in een groep onder leiding van een instructeur. 

Toegang tot de app

Toegang tot de app van de sportschool biedt veel voordelen. Met deze app kan je bijvoorbeeld je trainingsschema opstellen en bijhouden, je voortgang bijhouden en groepslessen reserveren.

Wat onze leden zeggen over de sportschool in Amsterdam West

Superchille gym waar ik bijna dagelijks over de vloer kom. Medewerkers zijn betrokken en aanspreekbaar. Voor het lage tarief hebben ze toch een leuk aantal groepslessen waaronder HIIT en kickboksen. Verder zijn er veel vaste gasten waardoor er in de gym ook een fijne en losse sfeer heerst. Absolute aanrader voor zowel de recreatieve sporter als de gymfanaat.

Onbeperkt sporten in Amsterdam West

Sportschool Change = Health Club Amsterdam west heeft ruime openingstijden met onbeperkte toegang tot al haar voorzieningen. Naast top-of-the-line apparatuur, biedt onze sportschool in Amsterdam West een scala aan groepslessen gegeven door ervaren instructeurs.

Gasten kunnen ook genieten van privé douches, gratis koffie en thee, en vriendelijk personeel dat altijd beschikbaar is om te helpen. Met zijn gunstige ligging en onovertroffen mogelijkheden is Gym Amsterdam West de perfecte keuze voor iedereen die fit wil worden.

Openingstijden Amsterdam West

Maandag - vrijdag

06:00-22:00

Zaterdag - Zondag

06:00-20:00

Personeelstijden in Amsterdam West

Onze sportschool heeft ruime openingstijden. Toch is er niet altijd personeel aanwezig. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club.

Maandag - Woensdag

09:30 – 12:30 I  17:00-21:00

Donderdag

09:30 – 12:30

Vrijdag

09:00 – 13:00

Zaterdag

09:30 – 13:00

Zondag

Geen personeel aanwezig

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 weken?