Change= Health Club Zuid-Oost

Elizabeth Cady Stantonplein 801, 1102 BL Amsterdam

Onbeperkt Fitness & Groepslessen

🕙 24/7 geopend

📍 Vlakbij station Bijlmer-Arena

Gemoedelijke en Luxe Sfeer

Bij Change Zuid Oost geniet je van:

Personal Training

Personal training in de sportschool is een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken. Een persoonlijke trainer creëert een op maat gemaakt trainingsprogramma en begeleidt je tijdens je workout. 

Groepslessen

Groepslessen in de sportschool zijn een leuke en motiverende manier om fit te worden. Je traint samen met andere mensen in een groep onder leiding van een instructeur. 

24/7 toegang

24/7 toegang tot de sportschool is een geweldige optie voor mensen die een drukke levensstijl hebben. Je kan trainen wanneer het jou uitkomt, zonder je aan tijdsbeperkingen te hoeven houden. 

Toegang tot de app

Toegang tot de app van de sportschool biedt veel voordelen. Met deze app kan je bijvoorbeeld je trainingsschema opstellen en bijhouden, je voortgang bijhouden en groepslessen reserveren.

Wat onze leden zeggen over de sportschool in Amsterdam Zuid-Oost

Super gym! Ik sport hier nu een paar maanden en het is een hele fijne sportschool. Veel gewichten en machines aanwezig, goede personal trainers en leuke groepslessen. Het is een plek waar iedereen zich fijn kan voelen om te sporten: of je nou een beginner bent, veel aan krachttraining doet of gezellig met vrienden wil trainen. De fijne sfeer maakt het nog leuker om te gaan sporten.
 
 

Onbeperkt sporten in Amsterdam Zuid-Oost

Sportschool Change = Health Club is nu 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, met onbeperkte toegang tot al haar voorzieningen. Naast top-of-the-line apparatuur, biedt onze sportschool in Amsterdam Zuid-oost een scala aan groepslessen gegeven door ervaren instructeurs.

Gasten kunnen ook genieten van privé douches, gratis koffie en thee, en vriendelijk personeel dat altijd beschikbaar is om te helpen. Met zijn gunstige ligging en onovertroffen mogelijkheden is Gym Amsterdam Zuid-Oost de perfecte keuze voor iedereen die fit wil worden.

Personeelstijden in Amsterdam Zuid-Oost

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Toch is er niet altijd personeel aanwezig. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club.

Maandag - Woensdag

09:30 – 12:30 I  17:00-20:30

Donderdag-Zaterdag

09:30 – 12:30

Zondag

Geen personeel aanwezig

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 weken?