[ KORTE VIDEO MET UITLEG VAN DE WERKZAAMHEDEN ]

ALTIJD AL JE EIGEN SPORTSCHOOL

WILLEN MANAGEN?

Word clubmanager bij Change= 24/7 Health Club.

Bouw mee aan onze sportschool als clubmanager bij Change Health Club! Wij zijn een jong en gedreven team en teamwork is onze kracht. Ben jij een ambitieuze en ervaren fitnessprofessional met leidinggevende skills? Dan bieden wij jou niet alleen een uitdagende fulltime baan, maar ook diverse doorgroeimogelijkheden voor de toekomst.

Bij ons is er ruimte voor jouw creatieve en ondernemende ideeën. We hopen dat je ook een gezellige persoonlijkheid hebt, want naast hard werken houden we bij ons team ook van een lach. Word jij onze nieuwe manager en help jij ons onze sportschool naar de top te brengen?

Woonachtig in of rondom Amsterdam of Utrecht?

VERANTWOORDELIJKHEDEN BIJ

Change= Health club

Het laten groeien van de sportschool

Een uitdagende taak waar we samen aan werken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat de sportschool steeds populairder wordt. Door constant te blijven innoveren en verbeteren zal het succesvol groeien. Eigen ideeën en initiatief wordt hierin zeer gewaardeerd.

Onderhouden en versterken van contact met partners en sporters

Op de sportschool heerst een ontspannen, informele sfeer en is er tussen het werk door ruimte genoeg om te lachen met leden en collega’s. Dit is een belangrijke taak, omdat deze relaties ons helpen om een sociale en gemoedelijke gemeenschap binnen Change= te creëren.

De uitstraling van de club

Als manager van de sportschool draag je verantwoordelijkheid voor de uitstraling van de sportschool. Het is immers de eerste indruk die telt, daarom is het belangrijk om de sportschool altijd goed te onderhouden en ervoor te zorgen dat alles er netjes uitziet en goed functioneert.

Move Apeldoorn centrum
Powerlift apeldoorn move
Sportschool voor ouderen

Wat onze managERS zeggen.

Judit: “Clubmanager zijn bij Change 24/7 is een uitdagende baan, met veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheid. Uitstekend te combineren met mijn passie voor fitness! Het is fijn om te werken in een club waar de sfeer zo goed is. Er heerst een echte familie sfeer en iedereen kent elkaar. Dit maakt het werken bij Change= heel erg fijn.”

Aanvullende informatie

Change= heeft drie locaties, gelegen in Amsterdam en Utrecht. Je zal werkzaam zijn op één locatie, maar we hebben nauw contact met het hele team. 

Adres: Elizabeth Cady Stantonplein 801, 1102 BL Amsterdam
Telefoonnummer: +31 6 21520758
E-mail adres: info@change-healthclub.nl

Adres: Jan van Galenstraat 41, 1056 BH Amsterdam
Telefoonnummer: +31 6 21428636
E-mail adres: west@change-healthclub.nl

Adres: Berlijnplein 10, 3541 Utrecht
Telefoonnummer: +31 6 57633621
E-mail adres: utrecht@change-healthclub.nl

Dienstverband: voltijd

Rooster:

  • Avonddienst
  • Dagdienst

Ervaring:

  • Managersfunctie: 1 jaar (Vereist) 

Werklocatie: Fysiek

Word clubmanager bij Change=!