De Faciliteiten van

Change= Health club

 

Met passie streven wij ernaar om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Daarom doen we er alles aan om jou de mogelijkheid te bieden om de beste versie van jezelf te worden. Om jouw training effectief en goed te laten verlopen, stellen wij alle benodigde faciliteiten ter beschikking die nodig zijn om je zo goed mogelijk naar je doelstellingen toe te leiden.

Ontdek onze Faciliteiten

We hebben allemaal onze unieke fitnessdoelstellingen, en Change is er om hierbij te helpen. Of het nu gaat om meer actief zijn met je dieet of het opbouwen van spieren; wij bieden alles wat je nodig hebt zoals groepslessen (met coaches), op maat gemaakte trainingsschema’s en persoonlijke begeleiding om de gebruiker zo goed mogelijk te laten presteren tijdens hun workout in de sportschool!

Alle Locaties

24/7 geopend (m.u.v. west)

Als je een druk schema hebt en geen tijd kunt vinden om te trainen, dan zijn wij er voor jouw gemak. Wij bieden 24 uur per dag diensten aan, zodat jij altijd een moment kunt vinden om aan jouw gezondheid te werken.

Leden Move Maarssen

Alle Locaties

1 all-in prijs per 4 weken

Zonder extra kosten of verrassingen, kun je gebruik maken van alle apparatuur en live groepslessen. Je krijgt ook toegang tot gratis koffie, thee en sportwater.

 

Circuit training

Alle Locaties

Gratis Groepslessen

Je zult genieten van de verscheidenheid aan lessen bij Change! Wat je doel ook is, er is altijd een les voor jou. Door te trainen in een groep met andere mensen kan je nieuwe vrienden maken en samen doelen bereiken!

Circuit training

Alle Locaties

Gratis dranken

Wat zou je zeggen als we je vertellen dat de drankjes als koffie en thee er bij elk abonnement zijn inbegrepen? Change is een plek waar dit kan!

 

 

Groepslessen Apeldoorn centrum

Alle Locaties

Personal training

Je kunt het meeste uit jouw training halen door een personal trainer in te huren. De sessies worden afgestemd op individuele behoeften en doelstellingen, zodat jij binnen de kortste keren echte resultaten gaat zien!

Groepslessen Apeldoorn centrum

Alle Locaties

Privé kleedkamers / douches

Change= is de perfecte plek om in vorm te komen. Je vindt er privé kleedkamers en douches zodat je kunt omkleden en douchen.

 

Circuit training

Alle Locaties

Toegang tot alle vestigingen

Met jouw Change= lidmaatschap heb jij toegang tot alle verschillende vestigingen van Change=. Zo kan jij ook eens een nieuwe omgeving ontdekken en heb je alle vrijheid. Probeer dus ook eens onze andere locaties uit!

Groepslessen Apeldoorn centrum

Alle Locaties

Gratis intro training

Laten we je op weg helpen met een aantal geweldige tips en trucs, zodat jouw eerste workout een eitje wordt! Een van onze personal trainers zal met je bespreken wat voor jou het meest zinvol is, en dan kun je het eens proberen.