Sportschool Amsterdam Zuidoost

Elizabeth Cady Stantonplein 1006

info@change-healthclub.nl

0621520758

“Fijne lokale sportclub die altijd open is om te sporten. Geen grote hal waarin je verdwaalt maar waar wel alles wat je nodig hebt aanwezig is!”

Guido - Lid Apeldoorn Osseveld

“Erg vriendelijk personeel. Je voelt je er echt welkom! Moderne en laagdrempelige sportschool.”

Lid Amsterdam Zuidoost

Ontdek de leukste sportschool van Amsterdam Zuidoost

Bij Change= Health Club in Amsterdam Zuidoost vind je de ideale plek om samen te komen en te werken aan een gezondere levensstijl. Of je nu dagelijks traint, je fysiek wilt verbeteren of net begint met een trainingsroutine, bij ons is alles mogelijk. Ontmoet gelijkgestemde mensen die dezelfde doelen nastreven en geniet van de gezellige, ontspannen sfeer waarin je relaxt kunt trainen. Bij Change= voelt iedereen zich thuis, en dat maakt het trainen een plezier!

DagpasInschrijven

Het team van Sportschool Amsterdam Zuidoost

Ivana

Owairan

Christie

Pablo

Jerico

Bart

Personeelstijden Change= Health Club Amsterdam Zuidoost

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club. Zo heb jij de tijd om vragen te stellen, een rondleiding te krijgen door de club of gewoon gezellig een kopje koffie te drinken!

Wat onze leden zeggen over deze locatie.

Onze leden staan bij ons centraal! Daarom hechten wij veel waarde aan feedback en reviews. Kom eens langs en ontdek het zelf...

4.8 van de 5
Google Reviews
+111

Geweldige club, altijd super vriendelijk personeel en het is nooit te druk. Je kan heerlijk je gang gaan zonder dat je hoeft te wachten op anderen! Ook is de sfeer altijd geweldig. Dit is by far de beste sportclub van Amsterdam!

Coen
Lid Amsterdam Zuidoost

Super sportschool! Prettige sfeer, laagdrempelig, passie voor sporten, een sportschool waar je jezelf kan zijn en op een leuke manier wordt uitgedaagd! Uniek in z'n zijn!

Anne
Lid Amsterdam Zuidoost

Sportschool in Amsterdam Zuidoost

Welkom bij Change= Health Club in het levendige Amsterdam Zuidoost! Midden in de dynamische wijken van Zuidoost bieden wij meer dan alleen een plek om te trainen. Bij ons draait het om verandering omarmen en een gezonde levensstijl creëren die bij jou past.Onze club is uitgerust met moderne fitnessapparatuur, biedt diverse groepslessen en heeft deskundige trainers die je helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Maar wat ons echt speciaal maakt, is onze community van mensen die allemaal streven naar positieve verandering. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, bij Change= Health Club Amsterdam Zuidoost ben je op de juiste plek.Sluit je aan bij ons en ontdek hoe leuk en motiverend trainen kan zijn bij Change= Health Club Amsterdam Zuidoost!