Change= Health Club Utrecht Leidsche Rijn

Rigastraat 507, 3541 Utrecht

Onbeperkt Fitness & Groepslessen

🕙 24/7 geopend

📍 Utrecht Leidsche Rijn

Gemoedelijke en Luxe Sfeer

Bij Change Leidsche Rijn Geniet je van:

Groepslessen

Groepslessen in de Health Club zijn een leuke en motiverende manier om fit te worden. Je traint samen met andere mensen in een groep onder begeleiding van een instructeur. Er zijn veel verschillende groepslessen beschikbaar, zoals HIIT, yoga, BBB en bootcamp. Deze lessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus en bieden een gevarieerde workout.

Flexibiliteit

Bij ons staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Je kan maandelijks je lidmaatschap stopzetten of pauzeren, zonder een lange tijd vast te zitten aan een contract. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot de Health Club, ideaal voor mensen die een drukke levensstijl hebben. Je kan trainen wanneer het jou uitkomt, zonder je aan tijdsbeperkingen te hoeven houden. Dit geeft flexibiliteit en de mogelijkheid om je workout te plannen rond je werk, school of gezinsleven. Dit kan je helpen om consistent te blijven trainen en sneller je doelen te bereiken.

Personal training

Wij bieden jou een goede start! Bij het afsluiten van een lidmaatschap ontvang je één gratis intake sessie met een van onze personal trainers. Personal training in de sportschool is een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken. Een persoonlijke trainer creëert een op maat gemaakt trainingsprogramma en begeleid je tijdens je workout. Dit kan helpen bij het verbeteren van je techniek, het verhogen van je motivatie en het behalen van snellere resultaten.

Wat onze leden zeggen over de sportschool in Utrecht Leidsche Rijn

Mooie sportschool, goed apparatuur en top service! Ook het personeel is top! Voelde mij gelijk op mijn gemak bij Change= Health Club Utrecht. Super begeleiding en echt oprecht geïnteresseerde professionele trainers. Ik raad deze sportschool aan een iedereen in Utrecht!

Onbeperkt sporten in Utrecht Leidsche Rijn

Sportschool Change = Health Club is nu 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, met onbeperkte toegang tot al haar voorzieningen. Naast top-of-the-line apparatuur, biedt onze sportschool in Utrecht Leidsche Rijn een scala aan groepslessen gegeven door ervaren instructeurs.

Gasten kunnen ook genieten van privé douches, gratis koffie en thee, en vriendelijk personeel dat altijd beschikbaar is om te helpen. Met zijn gunstige ligging en onovertroffen mogelijkheden is Gym Utrecht Leidsche Rijn de perfecte keuze voor iedereen die fit wil worden.

Personeelstijden in Utrecht Leidsche Rijn

Onze sportscholen zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Toch is er niet altijd personeel aanwezig. Wil jij een keer langskomen of heb je vragen? Kom dan tijdens de personeelstijden naar onze club.

Maandag - Woensdag

09:30 – 12:30 I  17:00-20:30

Donderdag-Vrijdag

09:30 – 12:30

Zaterdag

09:30-11:30

Sporten voor 1 vaste prijs per 4 weken?